De tofste hondenbanken in leer zodat jij kunt netflixen met je hond

| | ,

Een hondenbank of hondensofa van leer, dus echt speciaal gemaakt voor honden, bestaat dat? You bet! Hondenbanken zijn er tegenwoordig in veel soorten in maten, groot en klein, in bruin, in zwart; voor elk interieur zodat jouw hond ook gezellig in de zithoek kan komen Netflixen.

In dit artikel vind je de beste leren hondenbanken en luxe leren hondensofa’s (en vooruit: een paar hondenstoelen).

Leren hondenbanken en hondensofa’s

De meeste leren hondenbanken en sofa’s zijn gemaakt van eco-leer, dat is gerecycled leer dat voor het grootste gedeelte uit leer bestaat en een deel polyester. Lekker duurzaam dus series bingen maar! Pas wel op dat je hond geen blokjes kaas van de salontafel pikt…

Hondenbanken en hondensofa’s van kunstleer en lederlook

Ook zijn er veel hondenbanken in kunstleer verkrijgbaar. Je hond gaat natuurlijk niet zo zuinig met de bank om als je schoonmoeder, dus kunstleer is dan ook een goede optie. De prijzen van hondenbanken in kunstleer liggen namelijk wat lager.

Hondenstoelen

Deze hondenstoelen zijn wat smaller dan de leren sofa’s en daarom ook geschikt voor kleinere woonkamers.

Waarom zou je een bank speciaal voor je hond kopen?

Zodat je kunt netflixen met je hond en je hond er gezellig bij kan zitten als er visite is! (En zodat hij je Chesterfield met rust laat…)

Waarom eventueel kunstleer of eco-leder in plaats van leer voor je hondensofa?

Het zijn honden, die gaan minder goed om met een bank dan je schoonmoeder. Je hond heeft scherpe nagels en tanden en de kunstleren en eco-lederen varianten zijn betaalbaarder.

Welke kleur leer heeft een hondenbank?

De meeste leren hondenbanken zijn bruin of zwart, maar er zijn ook rode hondenbanken.

Wat is het verschil tussen een leren hondenbank en een leren hondensofa?

Wij hebben geen idee! De namen worden door elkaar gebruikt, al is er ook een hondensofa die lijkt op de sofa van je psychiater. A man’s best friend zullen we maar zeggen.